Vi anbefaler også å lese på BARNAS RETT.no og forumet Redd Våre Barn
Er du i tvil om saksbehandleren din, sjekk Svartelistene (pdf dok) lenger ned i høyre marg
Her finner du “de folkevalgtes” e-post adresser og telefonnnumre
Web-Tv fra Stortingssalen direkte Database med oppslag om Medikamenter og Bivirkninger

En bestefars opplevelse av barnevernsjef Else Karin Bukkøy

Else Karin Bukkøy er både “forfatter” og barnevernssjef i Time kommune i Rogaland,og kan i likhet med en langt mer profilert løgner propagandaministeren i det tredje riket Josef Goebbels, kunsten med å profilere sin “ekspertise” som en sannhet! Gjentar du løgnen ofte nok, så blir det til slutt en sannhet som opinionen ikke stiller spørsmål ved, og når “den frie demokratiske presse” stort sett opptrer som “Horene til en Hallik ” for makta, da er løgnen godt kamuflert!

Jeg bor i Time, har finere vandel en Else Karin Bukkøy noen gang kommer til å få, har god økonomi men er morfar til barn som er under dette “vernet” og når du får se slike falsum som disse menneskene får lov til å strø om seg med uten at den “frie presse” gransker uhyrligheten, da er livet her oppe i “demokratiet” svært tungt! Hele familier blir stigmatisert,og går til grunne i fotspora til disse menneskene!

Utdrag fra artikkelen som fikk denne bestefaren til å skrive dette:
knut.com- kritisk søkelys på barnevernet siden 1998
Barnevernet ansetter venner som fosterforeldre

Tar barn og ansetter slekt og venner som fosterforeldre
I lang tid har mange lurt på hvorfor politikere og barnevernet er så ivrige etter å fjerne barn fra foreldre, litt etter litt har det kommet for en dag at mange av fosterforeldrene som fikk barna var banevernernes slekt, venner, partikollega og andre innen systemet.

Barnevernsjef Else Karin Bukkøy (61) i Time kommune skriver 17. november 2011, sitat (med vår [knut.com]utheving):

I denne tiden ble saksbehandlerne i det kommunale barnevernet utfordret av Bufetat til å søke i eget nettverk etter fosterhjem. Som om ikke saksbehandlerne hadde nok barnevern på arbeid om de ikke også skulle ha det i venneflokken på fritid.

Med det er vel katta ute av sekken og Barne- og familiedepartementet, Bufdir, Bufetat og barnevernet fremstår som løgnere ved å lage lovetekster og retningslinjer som forespeiler folket at man alltid søker etter fosterhjem i barnets storfamilie først og deretter er habile ved valg av fosterhjem. Bak ryggen på folk har barnevernet ansatte sin egen slekt, kollega og venner som fosterforeldre til barn som de har tatt fra familiene.

Hele artikkelen kan leses her på knut.com

Vist 1476 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Jeg skal notere meg at dette må jeg lese, er litt sent nå.